Kundeservice

10 grunde til at købe en el-cykel


Vi på Evobike.dk elsker elcykler. Vi ser den elektriske cykel som et naturligt transportmiddel til hverdagen, men spørgsmålet er, om du også gør det (endnu)?! For at fremhæve fordelene ved elektriske cykler, har vi lavet nedenstående liste med de ti vigtigste grunde til at få en elcykel:

1) Miljømæssige fordele. Generelt er de fleste daglige ture i bil mindre end 5 km. Mange elcykelbrugere lader deres bil stå parkeret og vælger elcyklen som transportmiddel, og gør dermed miljøet en stor tjeneste.

2) Økonomiske grunde. Ikke alene er en elcykel meget billigere at købe og vedligeholde end en bil. Omkostningerne i elektricitet er et par få øre / cent for hver 10 km kørt. Desuden er der ikke behov for at betale dyre forsikringer eller vejafgifter.

3) Perfekt til pendling. De fleste mennesker har mindre end 25 km til arbejde. Den slags afstande er ideelle for elcykel pendling. Det er også muligt at fjerne batteriet på alle elcykler, hvis du vil genoplade batteriet på jobbet.

4) Ikke mere trafik kø. I større byer kan trafikken være forfærdelig i løbet af myldretiden. I myldretiden er elcyklen ofte et hurtigere transportmiddel end en bil, og meget mindre frustrerende!

5) Let at parkere. Du behøver ikke mere at bruge tid på at finde en tom parkeringsplads. Ikke flere parkeringsafgifter. Ikke flere parkeringsbøder.

6) Motion og sundhed. Selv om elcyklen har en hjælpemotor, kan brugeren stadig få så meget motion som ønsket ved at justere niveauet for motorassistance. Men i sammenligning med almindelige cykler, kan du stadig nå frem til din destination uden at behøve at tage et bad!

7) Elcykler er sjove! Hvis du ikke har prøvet en endnu - gå gør det! Det er en fantastisk følelse at passere en stejl bakke uden større indsats.

8) Lav vedligeholdelsesomkostninger. En elcykel kræver ikke meget mere service end en almindelig cykel.

9) Brugervenlighed. Alle Evobike elcykler er super nemme at bruge. Motoren starter automatisk op, når du begynder at træde i pedalerne og har en LCD-skærm som viser nogle nyttige oplysninger som batteriindikator, hastighed, afstand osv.

10) Fantastisk garanti! I det mindste når det kommer til Evobike. Alle vores elcykler leveres med en komplet 2 års garanti (inkl. batteri), 5 års motorgaranti og 10 års stelgaranti. Hvorfor? Fordi vi tilbyder gode elcykler af høj kvalitet. Designet i Sverige, lavet til det skandinaviske marked.
+45 78 75 59 90
Nordbutiker Danmark
Filial af Nordbutiker i Sverige AB, Sverige
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker
Nordbutiker Logo