Kundeservice

10 grunde til at vælge en el-cykel


Vi på Evobike.dk elsker el-cykler. Vi ser den elektriske cykel som et naturligt transportmiddel hver dag, men spørgsmålet er, om du gør det (endnu)?! For at fremhæve fordelene ved elektriske cykler har vi lavet nedenstående liste med de ti vigtigste grunde til at få en el-cykel:

1) Miljømæssige fordele. Generelt er de fleste daglige ture i bil mindre end 5 km. Mange el-cykel brugere lader deres bil stå parkeret og vælger el-cyklen som transportform, og dermed gør miljøet en stor tjeneste.

2) Økonomiske grunde. Ikke alene er en el-cykel meget billigere at købe og vedligeholde end en bil. Omkostningerne i elektricitet er et par få øre / cent for hver 10 km kørt. Desuden er der ikke behov for at betale dyre forsikringer eller vejafgifter.

3) Perfekt til pendling. De fleste mennesker har mindre end 25 km til arbejde. Denne slags afstand er ideel til el-cykel pendling. Det er også muligt at fjerne batteriet på alle el-cykler, hvis du vil genoplade batteriet på arbejdet.

4) Ikke mere trafik kø. I større byer kan trafikken være forfærdelig i løbet af myldretiden. I myldretiden er el-cyklen ofte et hurtigere transportmiddel end en bil, og meget mindre frustrerende!

5) Let at parkere. Du behøver ikke mere at bruge tid på at finde en tom parkeringsplads. Ikke flere parkeringsafgifter. Ikke flere parkeringsbøder.

6) Motion og sundhed. Selv om el-cyklen har en hjælpemotor, kan brugeren stadig få så meget motion som ønsket ved at justere niveauet for motor hjælp. Men i forhold til almindelige cykler kan du stadig komme til din destination uden behov for at tage et bad!

7) El-cykler er sjove! Hvis du ikke har prøvet en endnu - gå gør det! Det er en fantastisk følelse at passere en stejl bakke uden større indsats.

8) Lav vedligeholdelsesomkostninger. En el-cykel kræver ikke meget mere service end en almindelig cykel.

9) Brugervenlighed. Alle Evobike el-cykler er super nemme at bruge. Motoren starter automatisk, når du begynder at træde i pedalerne, og en LCD-skærm som viser nogle nyttige oplysninger som batteriindikator, hastighed, afstand osv.

10) Fantastisk garanti! I det mindste når det kommer til Evobike. Alle vores el-cykler leveres med en komplet 2 års garanti (inkl. Batteri), 5 års motorgaranti og 10 års stelgaranti. Hvorfor? Fordi vi tilbyder gode el-cykler af høj kvalitet. Designet i Sverige, lavet til det skandinaviske marked.
+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Fre (Hverdage)
10-12 & 13-16