Kundeservice

Evobike - Bedst i test 2018 og 2019


På Evobike.dk finder du de elcykler på markedet, der virkelig er prisen værd. Vi ønsker, at alle kan kunne unde sig selv en rigtig kvalitetselcykel - uden at det skal koste en formue. I flere store svenske elcykeltests er Evobike blevet kåret til "Bedst i test", senest af Aftonbladet, da de testede 24 forskellige elcykler i foråret 2019.

I årets test for 2019 blev Evobike Sport-8 den eneste af 24 elcykler, der blev tildelt den højeste karakter; 5 ud af 5 Plus, og blev dermed kåret til testvinder. I testen var der kun syv elcykler, der fik karakteren 4 Plus eller højere - tre af disse kom fra Evobike!

I 2018 blev modellen Evobike Sport-8 Mid-drive kåret til "Bedst i test" både af Aftonbladet og Vi Bilägare, samtidigt med at vores andre testede modeller får lovord som "Et fund til prisen!" og "Fund!". Indenfor kategorien Citybikes blev Evobike Classic-7 og Evobike ECO-7 testet. I sammenligning med tilsvarende modeller fra mærker som Crescent og Monark står Evobike sig rigtigt godt. De præsterer bedre eller lige så godt på trods af, at konkurrenternes modeller i visse tilfælde er steget 50 % i pris. Nedenfor følger et uddrag fra omtalte tests:
Evobike Sport-8
Vinder af Aftonbladets store elcykeltest i 2019! Evobike Sport-8 var den eneste elcykel, der fik tildelt højeste karakter 5 ud af 5 Plus, og blev dermed kåret til testvinder indenfor samtlige kategorier.

"Evobikes sportsmodel er en hybrid, der er nem at cykle på."
Evobike Sport-8 blev tildelt titlen "Et fund til prisen!" i testen og er en af de få elcykler, der får 4/5 i karakterer. Sport-8 har fået en højere score end den betydeligt dyrere Crescent Elis model, der er i bedste fald har en 50 % højere pris. Evobike Sport-8 blev testet med herrestel, men fås også med damestel. Modellen findes også som en Sport-7 til dem, der fortrækker navgearsystem med fodbremse.

Læs mere om Evobike Sport-8 ved at klikke her.


Evobike Sport-8 Mid-drive
En af de to elcykler i testen, som har fåettopkarakter: 5/5! Denne testet model har unisex/ damestel og er derfor betegnet som "BEDSTE DAMECYKEL" i testen.
Modellen kan også fås med herrestel. "Det er en rigtig god elcykel til en overkommelig pris, som er ideel til pendleture f.eks. til og fra arbejde"... "Når vi tester en bakke, der er svær at klare med en manuel tourcykel, så kører Evobiken op uden nogen anstrengelser overhovedet for cyklisten. Den bedste dame og unisexmodel i testen. "

Læs mere om Evobike Sport-8 Mid-drive ved at klikke her.


Evobike Classic
Evobike Classic er en komfortabel designcykel, der har fået titlen "God Pris" i testen. Bedømmelsen lander på samme niveau som betydeligt dyrere konkurrenter såsom Crescent og Ecoride, og højere end de to modeller, der kommer fra Monark. Når man sammenligner modellen med Monark El-Karin, så står der, at "Evobike Classic giver mere for pengene." Classic serien leveres med tre eller syv gear samt i herre- og damestel.
Læs mere om Evobike Classic ved at klikke her.Evobike Travel
Evobike Travel overraskede både Aftonbladet og Vi Bilägares testpanel med sin stabilitet, hvilket ikke er en egenskab der er en selvfølge, når det gælder foldbare cykler. Cykler med mindre hjulstørrelse kan generelt opleves, som om man ikke kan opnå en passende hastighed. Det er ikke tilfældet, når det kommer til Evobike Travel. Vi Bilägare kommenterer; " Kraften fra den elektriske motor opvejer for manglen af de små hjul med hensyn til hastighed." Evobike Travel er derfor ikke kun beregnet til at medbringes på båden, i autocamperen eller i campingvognen, men kan også anvendes som en brugbar cykel til dem, der ønsker et let og kompakt alternativ."
Læs mere om Evobike Travel ved at klikke her.
Evobike Cargo
I slutningen af cykelsæsonen i 2019 blev der udført en test af en række eldrevne ladcykler af Aftonbladet. Testpanelet gennemgik funktionalitet, brugervenlighed, opfattelse, sikkerhed og om den var prisen værd for samtlige testdeltagere. Vi er selvfølgelig enormt stolte over, at vores Evobike Cargo PRO blev udnævnt til Bedst i test og belønnet med hele 14 ud af 15 mulige plusser i karakter!

Du kan læse hele testen her.
Læs mere om Evobike Cargo PRO ved at klikke her.
+45 78 75 59 90
Nordbutiker Danmark
Filial af Nordbutiker i Sverige AB, Sverige
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker
Nordbutiker Logo