Kundeservice

Evobike - Best i test


På Evobike.se finder du markedest mest overkommelige el-cykler på markedet. Vi ønsker at alle skal være i stand til at forkæle sig selv med en rigtig kvalitets el-cykel uden at det behøver koste en formue. Da vores modeller blev testet i 2018 største el-cykel test, var testpanelet enige om at man simpelthen får mest cykel for pengene når man vælger en Evobike!

Modellen Evobike sport-8 Mid-Drive blev valgt som "Best i test" både af Aftonbladet (en af Sveriges største aviser) og Vi Bilägare (en af de største magasiner i Sverige inden for køretøjer), mens vores andre testede modeller blev rost som "Prisfynd" og "Fynd". I citybike segmentet blev vores Evobike Classic-7 og Evobike ECO-7 Testet og sammenlignet med andre mærker som Crescent og Monark står Evobike rigtig godt og klare sig beder eller lige så godt på trods af konkurrenternes modeller i nogle tilfæde har op til 50% højre pris. Nedenfor er et uddrag af testene:Evobike Sport-8 Mid-drive
En af to el-cykler i testen som har fået Topkarakter: 5/5! Denne testede model har unisex/ dame stel og er derfor betegnet "BEDSTE DAME CYKEL" I testen.
Modellen er også tilgængelig med herre stel. "Dette er en meget god el-cykel til en overkommelig pris, som er ideel til pendlture f.eks til og fra arbejde"... "Når vi tester en bakke der er svær at klare med en manuel touringcykel så køre Evobiken op uden nogen anstrengelser overhovedt for cykelisten. Den bedste dame og unisex model i testen. "

Læs mere om Evobike Sport-8 Mid-drive ved at klikke her.


Evobike Classic
Evobike Classic er en komfortabelt designcykel, der får titlen "God Pris" i testen. Bedømmelsen havner på niveau med betydeligt dyrere konkurrenter som Crescent og Ecoride og højere end de to modeller, der kommer fra Monark. Når man sammenligner modellen med Monark El-Karin, er det skrevet, at "Evobike Classic giver mere for pengene." Classic serien leveres med tre eller syv gear samt Herre og Dame stel.
Læs mere om Evobike Classic ved at klikke her.


Evobike Sport-8
"Evobikes sports model er en hybrid, der er let at cykle på."
Evobike Sport-8 er tildelt titlen "Et fund for pengene!" i testenog er en af de få elcykler, der får 4/5 i karakterer. Sport-8 får en højere score end den betydeligt dyre Crescent Elis model der er i bedste fald har en 50% højere pris. Evobike Sport-8 blev testet med Herre stel, men fås også med Dame stel. Modellen findes også som en Sport-7 til dem der fortrækker nav-gearsystemet med fodbremse.
Læs mere om Evobike Sport-8 ved at klikke her.


Evobike ECO-7
Evobike ECO-7 er en traditionelt designet El-cykel med moderne to-tone farveskema på stellet. Modellen sammenlignes i testen med betydligt dyrere el-cykler fra bland andet Ecoride. Andre el-cykler som f.eks. Lifebike som er i samme prisklasse som ECO-7 får i sin gennemgang kommentarer "[Lifebike Chick+] føles meget letter end eksempelvis Ambassadør fra Ecoride eller ECO-7 fra Evobike." Evobike ECO-serien er tilgængelig med tre eller syv gear, samt herre og dame stel."
Læs mere om Evobike ECO-7 ved at klikke her.


Evobike Travel
Evobike Travel overrasker både Aftonbladet og Vi Bilägares testpanel med sin standhaftighed, hvilket ikke er indlysende, når det gælder folde cykler. Cykler med mindre hjulstørrelse kan generelt opleves som om at man ikke kan opnå en passende hastighed. Det er ikke tilfældet når det kommer til Evobike Travel. Vi Bilägare kommenterer; " Kraften fra den elektriske motor gør op for de små hjul mangel med hensyn til hastighed." Evobike travel er derfor ikke kun beregnet til at medbringe på båden, autocamper eller campingvognen, men kan også bruges som service cykel til dem der ønsker en let og kompakt alternativ."
Læs mere om Evobike Travel ved at klikke her.


+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Fre (Hverdage)
10-12 & 13-16