Kundeservice

Den bedste elcykel til dig

din guide til den bedste elcykel
Elcykler bliver stadig mere populære - og vi forstår hvorfor! Elcyklen er den perfekte kombination af smidighed, hurtighed og miljøvenlighed, og for mange er den det oplagte valg i forhold til både bil og kollektiv trafik. Hvis du vil finde flere fordele ved en elcykel, har vi samlet en liste med ti argumenter for at købe en elcykel. Du finder listen HER.

Hvis du allerede har besluttet dig for, at en elcykel er det bedste alternativ for dig, er der nogle ting, som kan være nyttige at vide. Derfor har vi samlet en guide til dig, så du får hjælp til at finde den elcykel, der bedst opfylder dine behov. Læs hele vores købsguide HER.

Vidste du, at Evobike er blevet udnævnt som “Bedst i test” i flertallet af uafhængige test?
Læs mere om testen og de testvindende cykler HER.

Vælg elcykel ud fra dit behov
Lad dit behov være afgørende for den type elcykel, du vælger at købe. Hvor tit kommer du til at bruge din elcykel, hvor langt regner du med at køre, og skal der være plads til hele familien? Det er dine personlige præferencer, som er afgørende, og du vælger den optimale elcykel for dig ud fra dine behov og hvordan du planlægger at bruge den.

På EvoBike har vi seks forskellige typer elcykler:
1. EvoBike Classic
2. EvoBike Sport
3. EvoBike ECO
4. EvoBike Elegant
5. Vores ladcykel EvoBike Cargo
6. Den sammenklappelige EvoBike Travel
EvoBike Classic elcykel
- flot retrodesign til den stilbevidsteEn komfortabel elcykel i retrodesign, hvor du cykler med en bekvem opret kørestilling. Evobike Classic leder tankerne hen på svundne tider med traditionelle farver og detaljer i læder og krom. EvoBike Classic fås med tre eller syv gear, og begge modeller har skivebremse ved forhjulet og fodbremse til baghjulet.

EvoBike Classic har et flot design og er desuden udstyret med kvalitetskomponenter hele vejen rundt. Drivsystemet er i topklasse, og Classic er udstyret med en elmotor fra Bafang og litiumbatteri med celler fra Samsung. Elcyklen er forsynet med LCD-display, som oplyser dig om elsystemet og batteristatussen.

Læs mere om EvoBike Classic HER.


Evobike Sport elcykel
- en testvindende hybridcykel, som er perfekt til pendleren


EvoBike Sport er den perfekte hybridcykel: sporty, men samtidig med mulighed for at indstille den, så du får en mere opret kørestilling. Det er en perfekt pendlercykel til dig, som ikke længere ønsker at tage bilen eller bruge kollektiv trafik i forbindelse med transport til arbejde, førskole eller fritidsaktiviteter.

EvoBike Sport har præcist som navnet antyder en mere sporty karakter end sine søskendemodeller. Elcyklen er udstyret med kontrolpanel med farveskærm, hvor du nemt og bekvemt indstiller motorassistancen, ser batteristatussen, hastigheden og kørselsstrækningen. EvoBike Sport har hydraulisk skivebremse ved både for- og baghjul, motor fra Bafang og litiumbatteri med Samsung-celler.

Bedst i test!
Bedst i test i den svenske avis Aftonbladets store test af elcykler i 2019! Blandt 24 elcykler af forskellige mærker er Evobike Sport-8 den eneste model, som tildeles 5 ud af 5 point, og den kåres dermed som testvinder med lovord som “Kvaliteten føles stabil hele vejen igennem, og prisen gør den svær at slå, når man tager i betragtning, hvad den kan, og hvordan den er at cykle på.” Vi har flere testvindende elcykler, klik HER for at se alle testvinderne.

Læs mere om EvoBike Sport HER.


Evobike ECO elcykel
- den komfortable klassiker


ECO-serien er stilrent designede elcykler af komfortmodellen til dig, som vil have en klassisk city bike. Kørestillingen er relativt opret, men den kan indstilles efter ønske takket være en frempind med indstillelig vinkel. ECO-serien fås med tre eller syv gear, og begge modeller er udstyret med skivebremse ved forhjulet og fodbremse ved baghjulet.

EvoBike Eco er den perfekte cykel til dig, som synes, at en cykel skal være komfortabel samtidig med, at du ønsker en kvalitetscykel til en rigtig god pris! Eco er en bycykel, som er udstyret med alt det, som kræves til en elcykel: en pålidelig motor fra Bafang, litiumbatterier med Samsung-celler, LCD-panel med farveskærm på styret, hvorfra du kan regulere motorassistance, se batteristatus, hastighed og kørselsstrækning. Eco er udstyret med tre eller syv gear, og begge modeller har fodbremse ved baghjulet og hydraulisk skivebremse ved forhjulet.

Læs mere om EvoBike ECO HER.


EvoBike Cargo
- eldreven ladcykel til hele familien


Ladcykel, lastcykel, cargo bike - kært barn har mange navne. Vores elcykel med boks er det optimale valg til dig, som ønsker en elcykel med god lastkapacitet. Ganske enkelt en elcykel til hele familien! Boksen er udstyret med siddepladser og sikkerhedsseler, så du får plads til flere børn, husdyr eller last.

EvoBike Cargo PRO er vores testvindende ladcykel, og den er en både sjovere, mere miljøvenlig og økonomisk måde at køre til og fra førskole, job og butikker. Med en elmotor som hjælp er det intet problem at transportere børn op ad bakker. EvoBike Cargo PRO er udstyret med en kraftig, børsteløs navmotor i baghjulet samt litiumbatterier med mærkeceller.

Bedst i test!
Ved afslutningen af cykelsæsonen 2019 udførte den svenske avis Aftonbladet en stor test af eldrevne ladcykler. Både modeller til lave og høje priser var repræsenteret, og Evobike Cargo PRO blev - præcis som søskendemodellerne EvoBike Sport-8 og EvoBike Mid-Drive - udnævnt til bedst i test. Evobike Cargo PRO fik hele 14 ud af 15 point, så den var altså så tæt på det maksimale antal point som muligt! Læs mere om alle vores testvindende elcykler HER.

LLæs mere om vores eldrevne ladcykel HER


EvoBike Travel
- en sammenklappelig elcykel med god komfort


EvoBike Travel er en sammenklappelig elcykel, som på trods af sin kompakte størrelse føles som en elcykel i fuld størrelse. Den minder meget om en elcykel i fuld størrelse, og det varer ikke længe, inden du glemmer, at du sidder på en sammenklappelig elcykel.

EvoBike Travel er udstyret med et litiumbatteri på 36 V, som på smart vis er integreret i rammen. Resultatet er et pænt og slankt design, og samtidig er elcyklen meget stabil og kan klappes sammen nemt og bekvemt uden brug af værktøj. Det er den perfekte, kompakte elcykel til dig, som elsker at rejse og ønsker at medbringe en elcykel i bagagerummet, autocamperen, campingvognen eller måske på båden.

Læs mere om vores sammenklappelige elcykel HER.


EvoBike Elegant
- stabil cykel med tre hjul og god lastkapacitet


Vores trehjulede elcykel til voksne er et solidt cykelalternativ til dig, som har brug for en cykel med god lastkapacitet. Eller helt enkelt til dig, som ønsker at cykle, men ikke føler dig komfortabel på en tohjulet cykel. Den trehjulede elcykel er, som navnet antyder, elegant til formålet, og vi kan love dig mange misundelige blikke, når du suser gennem byen.

Med en næsten vedligeholdelsesfri navmotor i forhjulet hører barske bakker fortiden til. Motoren er en stor hjælp, selv når elcyklen er tungt lastet. I kombination med elcykelbatteriet med celler fra Samsung er der garanti for lang tids køreglæde, inden det er tid til næste opladning.

Læs mere om vores trehjulede elcykel Elegant HER.

Nogle afsluttende bemærkninger om elcykler


Hvilken elcykel er bedst? Ud over at finde den elcykel, som er optimal til dig og bedst opfylder dine behov, er der nogle andre fakta om elcykler, som er gode at have kendskab til, inden du køber en elcykel. Vi har samlet en købsguide, som er fuld af oplysninger om elcykler i almindelighed. Den kan hjælpe dig i din jagt på den elcykel, som bedst opfylder dine behov.

Klik HER for at læse hele købsguiden.

Der er ingen produkter i denne kategori
+45 78 75 59 90
Nordbutiker Danmark
Filial af Nordbutiker i Sverige AB, Sverige
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker
Nordbutiker Logo