Kundeservice

Evobike Eco

EvoBike Eco er stilrene elcykler med god komfort, perfekt til dig, som vil have en komfortabel city bike med et klassisk svensk design. Eco-serien består af elcykler med relativ opret kørestilling, men den kan indstilles efter ønske takket være en frempind med indstillelig vinkel.

EvoBike Eco fås med tre eller syv gear, og begge modeller er udstyret med skivebremse ved forhjulet og fodbremse ved baghjulet. EvoBike Eco er udstyret med elmotor fra anerkendte Bafang og starter automatisk via bevægelsessensorer, når du træder. Elcykelens litiumbatteri består af Samsung-celler. Batteriet er placeret i bagagebæreren og kan oplades i elcyklen eller nemt fjernes til opladning et andet sted.

Rækkevidden for elcykler er altid svær at angive, da det afhænger af en række forskellige faktorer, især hvor meget du hjælper til med at cykle, og hvilket understøttelsesniveau du har valgt. For at give en vejledende idé plejer vi at angive rækkevidden til 5-60 km pr. opladning.

På styret er der monteret et LCD-panel med farveskærm, som gør det nemt at justere motorassistancen (motoren assisterer op til cirka 25 km/t i henhold til med gældende trafikregler) og se batteristatus, hastighed samt turlængde. Desuden kan du via displayets USB-port oplade din telefon og justere cyklens belysning foran og bagtil. Vælg den farve og den udførelse blandt vores forskellige modeller i Eco-serien, som passer dig bedst.

Elcykel EvoBike ECO-3 250W 2021 - Svart, Dam
  
9 495,-
(Ord. pris: 10 495,-)
   Ikke på lager 
Elcykel EvoBike ECO-7 250W 2021 - Svart, Dam
  
10 995,-
(Ord. pris: 11 995,-)
   Produktet er udgået 
+45 78 75 59 90
Nordbutiker Danmark
Filial af Nordbutiker i Sverige AB, Sverige
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker
Nordbutiker Logo