Kundeservice

Prøv cyklen hjemme


Vi hos Evobike.dk er mener at du som kunde skal skal være helt tilfreds med dit køb hos os. I normale butikker har du mulighed for at prøve cyklen begrænset inden du skal beslutte dig. Bestiller du cyklen hos en webshop har du altid fortrydelsesret hvis du ikke er tilfreds. Fortrydelsesretten indebære at du "forsigtigt undersøger" din nye cykel. Vi vil gå længre end det. Det skal være trygger at købe din el-cykel af os hos EVOBIKE end din lokale butik!.

En unik mulighed!
Vi tilbyder dig en unik mulighed for at prøve din nye el-cykel på op til 14 dage. Vi er helt sikre på at du kommer til at blive glad for din Evobike el-cykel. Derfor tør vi give dig muligheden for at teste cyklen på alle måder. Hvis du ikke er tilfreds med cyklen så kan du retunere cyklen til os inden for fortrydelsesperioden selv om cyklen er blevet tage i brug. Det eneste du som kunde skal betale for ved retunering er returfragten, 250kr for en tohjulet cykel, 400 kr for en trehjulet og 600 kr for en ladcykel. Ellers er full refusion fortaget! Tilbydet er underlagt følgende betingelser:

- Maximalt 50 km må være kørt.

- Al emballage skal opbevares og cyklen returneres i original emballage.

- Cyklen må ikke beskadiges ud over normal slitage under testcyklusafstanden.

Showroom i Norrtälje
Det er også muligt at komme forbi vores showroom på Gösvägen 28 i Norrtälje 45 minutter Nord for Stockholm, for en prøvetur. Vi har åbent man-torsdag kl 9.00-17.00 samt fredag frem til kl 16.00. Ring på forhånd hvis du ønsker at booke en tid til personling fremvisning af vores cykler!
+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Fre (Hverdage)
10-12 & 13-16