Kundeservice

Trehjulet Elcykel Evobike Elegant 2019 - 24 tommer 250W - Sort

Enter fullscreen
 • Trehjulig Elcykel Evobike Elegant 2019 - 24 tum 250W - Svart
 • Trehjulig Elcykel Evobike Elegant 2019 - 24 tum 250W - Svart
Arrow Right Arrow Left
Ord. pris 14 995,-
13 495,-
 Gratis Hjemmelevering!
OutOfStock
13495
DKK
Trehjulet Elcykel Evobike Elegant 2019 - 24 tommer 250W - Sort
94500010
94500010
Evobike Elegant er en robust trehjulet elcykel med 250W hjælpemotor fra Badang, Lithium batteri med celler fra Samsung, tre gear og fodbremse. Modellen er perfekt til dig, der ønsker en elcykel men har brug for lidt hjælp til at holde balancen. De tre hjul gør det muligt at stoppe cyklen uden at sætte foden ned på jorden. Evobike Elegant er også populær for den høje lastkapacitet, da der er kurv tilgængelig både for- og bag. Evobike Elegant er en trehjulet elcykel med 24 tommer hjul diameter. Modellen er mellemstor, hvilket gør den stabil, samtidig med at den ikke kræver så meget plads som mange større trehjulede cykler. Modellen fungerer godt for personer mellem ca. 155-195 cm. Evobike Elegant er udstyret med en næsten vedligeholdelsesfri elektrisk motor fra Bafang placeret i det forreste nav. Motoren starter automatisk op når du begynder at træde i pedalerne og hjælper op til ca. 18 km / t. Motorassistancen afbryder lidt før end på en tohjulet elcykel af sikkerhedsmæssige grunde, da trehjulede cykler kan miste deres stabile følelse i høje hastigheder. Du vælger selv hvor meget motorassistance du vil have i fem niveauer via et tryk på displayet. På midten af styret er der en synlig LCD-display med farveskærm, som viser oplysninger om bl.a. motor assistance, aktuel hastighed og batteristatus. Gearsystem kommer fra Shimano og har tre gear. Du skifter gear med gearskifteren på højre side af styret. Denne type gear er meget pålidelig og kræver meget lidt service. Bremsesystemet består af et dobbelt bremsesystem, hvor bagbremsen er en traditionel fodbremse mens forhjulsbremsen er en håndbremse der består af en skivebremse. Skivebremsen har også en parkeringsbremse tilstand, hvis du skulle parkere cyklen på en skråning. Cyklen er udstyret med alt hvad man kunne ønske sig for at få en god præstation kombineret med lang holdbarhed. F.eks. er der det ultralette stel i aluminium kombineret med ekstra forstærket dobbeltbundede aluminiumsfælge. Aluminium giver ikke kun lav vægt, men kan stort set ikke ruste også selv om man får en skade i lakken. Tilpasset til personer ca. 155-190 cm. 24 tommer hjul diameter. 250W børsteløs elektrisk motor fra Bafang. LCD-display med farveskærm. Motorassistance for fem niveauer Topfart ca. 18 km / t. 36V 10.4Ah Litium batteri, Samsung celler Op til 40 km rækkevidde pr. opladning. 3 gear, Shimano Nexus. Fodbremse bagtil, skivebremse foran (håndbremse) Dimensioner (LxBxH): 1840 * 820 * 1080 mm Sædehøjde fra jorden: 83-104 cm Afstand fra pedal i laveste position til sadel: 70-91 cm Vægt inkl. batteri: Ca: 33,5 kg Produktet leveres i en papkasse og er så godt som startklar. Du behøver kun at rette styret op og indstille sadlen til en passende højde.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er udgået 
 
 

Evobike Elegant er en robust trehjulet elcykel med 250W hjælpemotor fra Badang, Lithium batteri med celler fra Samsung, tre gear og fodbremse.

Modellen er perfekt til dig, der ønsker en elcykel men har brug for lidt hjælp til at holde balancen. De tre hjul gør det muligt at stoppe cyklen uden at sætte foden ned på jorden. Evobike Elegant er også populær for den høje lastkapacitet, da der er kurv tilgængelig både for- og bag. Evobike Elegant er en trehjulet elcykel med 24 tommer hjul diameter. Modellen er mellemstor, hvilket gør den stabil, samtidig med at den ikke kræver så meget plads som mange større trehjulede cykler. Modellen fungerer godt for personer mellem ca. 155-195 cm.

Evobike Elegant er udstyret med en næsten vedligeholdelsesfri elektrisk motor fra Bafang placeret i det forreste nav. Motoren starter automatisk op når du begynder at træde i pedalerne og hjælper op til ca. 18 km / t. Motorassistancen afbryder lidt før end på en tohjulet elcykel af sikkerhedsmæssige grunde, da trehjulede cykler kan miste deres stabile følelse i høje hastigheder. Du vælger selv hvor meget motorassistance du vil have i fem niveauer via et tryk på displayet. På midten af styret er der en synlig LCD-display med farveskærm, som viser oplysninger om bl.a. motor assistance, aktuel hastighed og batteristatus.

Gearsystem kommer fra Shimano og har tre gear. Du skifter gear med gearskifteren på højre side af styret. Denne type gear er meget pålidelig og kræver meget lidt service. Bremsesystemet består af et dobbelt bremsesystem, hvor bagbremsen er en traditionel fodbremse mens forhjulsbremsen er en håndbremse der består af en skivebremse. Skivebremsen har også en parkeringsbremse tilstand, hvis du skulle parkere cyklen på en skråning.

Cyklen er udstyret med alt hvad man kunne ønske sig for at få en god præstation kombineret med lang holdbarhed. F.eks. er der det ultralette stel i aluminium kombineret med ekstra forstærket dobbeltbundede aluminiumsfælge. Aluminium giver ikke kun lav vægt, men kan stort set ikke ruste også selv om man får en skade i lakken.

 • Tilpasset til personer ca. 155-190 cm.
 • 24 tommer hjul diameter.
 • 250W børsteløs elektrisk motor fra Bafang.
 • LCD-display med farveskærm.
 • Motorassistance for fem niveauer
 • Topfart ca. 18 km / t.
 • 36V 10.4Ah Litium batteri, Samsung celler
 • Op til 40 km rækkevidde pr. opladning.
 • 3 gear, Shimano Nexus.
 • Fodbremse bagtil, skivebremse foran (håndbremse)
 • Dimensioner (LxBxH): 1840 * 820 * 1080 mm
 • Sædehøjde fra jorden: 83-104 cm
 • Afstand fra pedal i laveste position til sadel: 70-91 cm
 • Vægt inkl. batteri: Ca: 33,5 kg

Produktet leveres i en papkasse og er så godt som startklar. Du behøver kun at rette styret op og indstille sadlen til en passende højde.


Manual 2018 års modell (Svenska)

Trehjulig_Elcykel_Evobike_Elegant.pdf


Näytön käyttöopas 2019 (Suomi)

Manual-LCD-Display-Evobike-2019-FI.pdf


Käyttöopas 2018 (Suomi)

EvobikeElegant2018Manual FI.pdf

Kedjeskydd, EvoBike Elegant - Svart
Kedja till Trehjulig EvoBike Elegant - stora kedja fram
Laddare till Lithiumbatteri 36V - 2A med 5mm kontakt
Bromsskiva, Tektro 160
Bromsok mekanisk skivbroms, EvoBike 2017-2018
Bromsklossar Tektro skivbroms
Växelvajer
Däck 47-507 (brun)
Slang cykel, 507 mm (24 tum)
Pedalset Wellgo K20410, silver
Pedalsensor, Sport, Elegant och Travel 2017-2020
Framhjul 24tum med 250W Bafang motor till Trehjulig Elegant 2019-2020
Framgaffel Evobike Elegant - Svart
Stänkskärm fram till trehjulig Elegant
Stänkskärm bak till trehjulig Elegant
Bakhjul till trehjulig Elegant 24tum - vänster
Bakhjul till trehjulig Elegant 24tum - höger
LCD Display till Evobike 250W - Colour
Lithiumbatteri 36v-10Ah Samsung för rammontering
Lithiumbatteri 36v-17,5Ah Samsung för rammontering
Elektronikbox till EvoBike Elegant
Vevarm höger med drev 36T till Evobike Elegant och Cargo Pro
Vevarm vänster till Evobike Elegant och Cargo Pro
Framlampa till Evobike Cargo Pro och Elegant
Ringklocka Evobike - Silver
Framkorg Evobike Elegant
+45 78 75 59 90
Nordbutiker Danmark
Filial af Nordbutiker i Sverige AB, Sverige
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker
Nordbutiker Logo