Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Spar 5.000 kr.

Evobike Sport-3

6.999 ,-

inkl. moms

11.999 ,-

På lager

  • Du sparer5.000 kr.
  • Prisvärd!
  • 3-växlad Shimano
  • Praktisk pendlarcykel

Produktbeskrivelse

Evobike Sport-3 er den mindre søskende til den populære Sport-8, men med 3 gear og hånd-/fodbremse. Her får du meget for pengene og en fremragende hverdagscykel!

Design

Evobike Sport-3 er en sporty elcykel af trekking-modellen som passer perfekt som pendlercykel. En vridningsstiv aluminiumsramme og et i rammen integreret lithiumbatteri gør, at cyklen føles meget stabil og føjelig. OLED-displayet er lille og smidigt, uden at informationen det viser påvirkes. Det smelter pænt ind i styret og risikoen for stødeskader er dermed minimal. Derudover bliver der mere plads til at montere cykelkurve og lignende på styret.

Ydelse og anvendelse

Kørestillingen kan ændres fra sporty til mere opret takket være styrfremspringet, som kan justeres både i højde og vinkel. På styret findes også en flot baggrundsbelyst OLED-display som du bruger til at indstille, hvor meget motoren skal hjælpe i fem niveauer. Her vises også information om batteriets tilstand, hastighed, gennemsnitshastighed, maksimalhastighed og distance måler. Du regulerer også cyklens belysning for/bag gennem OLED-displayet.

Batteriet er integreret i rammen hvilket giver en mere føjelig og sporty cykeloplevelse og slankt design. Dette frigør også bagagebæreren helt for eksempelvis montering af barnesæde.

Evobike Sport-3 har et gearsystem med tre gearniveauer fra velkendte Shimano og har et eksternt gearsystem, hvilket giver lav rullemodstand og et bredt gearspænd. Som med alle andre eksterne gearsystemer skifter du gear mens du træder. Bremssystemet består af effektiv skivebremse foran og fodbremse for baghjulet.

Rækkevidde

Rækkevidden for elcykler er altid svært at specificere da det afhænger af en række forskellige faktorer, især hvor meget du hjælper til med at træde samt hvilket assistanceniveau du har valgt. For at give et omtrentligt billede plejer vi at angive rækkevidden til ca 45-75 km eller 55-90 km per opladning afhængigt af batterivalget.

Motor og batteri

Evobike Sport-3's effektive motor sidder i forhjulet med 250W effekt kommer fra kvalitetsmærket Ananda.

Lithiumbatteriet har en kapacitet på 432Wh eller 540Wh. Det går fint at lade batteriet på plads i cyklen, alternativt tage det ud til opladning på et andet sted.

Med Sport-3 følger nu en endnu kraftigere 3A-lader hvilket gør, at batteriet kan oplade op til 50% hurtigere end tidligere.

Levering, returnering og betaling

Lader og batteri medfølger.

Elcyklen leveres i en karton direkte hjem til din dør. Cyklen leveres 95% færdigmonteret med begge hjul på plads. Det eneste du selv gør er at rette op styret og skrue pedalene fast.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL