Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Spar 2.000 kr.

Cykelanhænger SunBee Supreme XL, med strollerkit

1.999 ,-

inkl. moms

3.999 ,-

På lager

  • Du sparer2.000 kr.
  • Stor cykelanhænger med meget plads
  • Kombineret cykelanhænger og klapvogn
  • Kraftig og let aluminiumsstel

Produktbeskrivelse

Sunbee Supreme XL er en videreudvikling af storsælgeren SunBee Supreme. Modellen har flere forbedringer som bedre fempunktssele samt syv cm mere i højden. Modellen er også meget solid samtidig med at vægten er lav. I denne udgave indgår et klapvognshjul som er perfekt til gåture på grusveje og stier, samt et håndtag der kan vinkles.

Sunbee Supreme XL er vandresistent og kan modstå vand til en vis grad. Vi anbefaler, at du imprægnerer stoffet for at opnå større vandmodstand.

Cykelanhænger SunBee Supreme nu med højere vognrum, stærkere ramme, bedre seleordning, håndtag der kan vinkles, forbedret ventilation samt stort klapvognshjul.

Sunbee Supreme XL er en stor cykelanhænger til dig som stiller høje krav. I denne udgave indgår et klapvognssæt med et 12" forhjul samt barnevognshåndtag som kan vinkles. Når anhængeren skal anvendes som barnevogn, folder man armen sammen og kobler forhjulet fast i stedet. En nyhed for Supreme XL er at barnevognshåndtaget er trinløst justerbart i højden.

Som cykelanhænger passer SunBee Supreme til alle almindelige cykler uanset om hjul er fastgjort med møtrikker eller hurtigkobling. Et beslag monteres permanent indeni venstre hjulmøtrik/hurtigkobling på din cykels baghjul, derefter tager det kun et par sekunder at til-/frakoble vognen med en split. Fastgørelsesanordningen fungerer normalt også på elektriske cykler med en motor i bagnavet. Hvis du ønsker at bruge cykelanhængeren på flere cykler, skal du bruge et ekstra beslag per cykel, et beslag indgår i anhængerens pris. Armbeslaget som kobles til din cykel er fjedresikret, hvilket gør at vognen står solidt selv om cyklen skulle vælte.

Næsten alle komponenter er fremstillet i aluminium, hvilket giver let vægt sammen med en god rustbeskyttelse. Modellen har en ekstra kraftig ramme for- og bagtil der virker som kofanger. Rammen beskytter forhjulet så intet generer under kørsel. Fælgene har 20" diameter, hvilket garanterer for at vognen ruller godt selv på ujævnt underlag. Fælgmaterialet er aluminium mens egerne er fremstillet i rustfrit stål. Støddæmperne er placeret på hjulophænget, hvilket bidrager til bedre komfort for de små passagerer.

I det behagelige og luftige vognrum er der to pladser med justerbare fempunktsseler, vognen kan også bruges til kun et barn som da placeres i midten. Det giver en jævn vægtfordeling i sammenligning med andre modeller, hvor barnet skal sidde i en af siderne af vognrummet. Under sæde og fod plads er der stabiliserende plader i plastik for at øge stabiliteten i vognen og for at modvirke "hængekøje ?-effekten på sædet. Sædepladen er til gengæld forsynet med polstring for at bevare komforten. Aftagelige puder for sider og nakke er inkluderet, hvilket kan være behageligt under længere ture, da børn har en tendens til at falde i søvn. Plastikvinduer og myggenet er standard, hvilket nemt kan foldes op når det er godt vejr. På rigtige varme dage kan hele forsiden foldes op, samt stoffet på bagsiden for at skabe gennemtræk.

Der er gode opbevaringsmuligheder på SunBee Supreme. Bag ved sædet er der er et stort opbevaringsrum på 56 x 24 cm, hvor du f.eks. kan placere et par indkøbsposer eller strandtasken. Højere oppe på vognens ryg er der en opbevaringslomme med lynlås hvor du kan opbevare pung, mobiltelefon, nøgler osv. Indeni vognen er der en lomme som barnet har adgang til, for eksempel til sut eller favoritlegetøjet.

Hvis du nogle gange ønsker at tage anhængeren med i bilen, er det nemt at folde vognrummet sammen uden værktøj. Hjul har hurtigkobling, så hele konstruktionen kan foldes sammen på cirka et minut.

Mål samlet (LBH): 95 x 80 x 95 cm
Mål foldet (LBH): 95 x 68 x 20 cm
Emballageplads dimensioner:
Dybde 32 cm
Længde 28/18 cm
Bredde 58 cm
Sæde til loft 60 cm

Specifikationer

Reservedeler

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL