Forårskampagne!

Køb her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Om os - Evobike.dk

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Når du køber en Evobike, skal du kunne føle dig sikker på, at du får en elcykel, hvor der ikke har sparet på detaljerne. Med over 20 års erfaring fra cykelindustrien har vores udviklere designet elcykler, der ikke blot kan modstå vores barske nordiske klima, men også føles fantastiske at køre på. Komponenterne er således udvalgt fra velkendte leverandører såsom Shimano, Samsung, LG og Tektro.

Vi hos Evobike ønsker, at alle kan kunne unde sig selv en rigtig kvalitetselcykel, uden at det skal koste en formue. Vores mål er altid at tilbyde markedets mest prismæssigt overkommelige elcykler. Vi har flere gange deltaget i uafhængige elcykeltests og vundet førstepræmien i flere af dem. Vores succesopskrift har gjort os til en af Nordens førende leverandører af elcykler. EvoBike tilbyder et bedre produkt til en lavere pris ved at udelukke mellemhandlere, betroede underleverandører og ved at eje hele processen fra produktudvikling og indkøb til kundeservice og lagerplukning.

Evobike.dk er en del af Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsvirksomhed med hovedfokus inden for lette elektriske køretøjer såsom elcykler, elløbehjul, elektriske knallerter og elscootere.

Vi driver en række egenudviklede onlinebutikker i Norden, hvor vi sælger vores egne mærker. Siden starten i 2006 har vi leveret elkøretøjer til over 200.000 tilfredse kunder i Norden. Vores hovedkontor og lager er beliggende i Sverige, lige uden for Stockholm, hvor vi i øjeblikket er ca. 35 ansatte.

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL