Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Om os - Evobike.dk

Bevæg dig smart med en elcykel fra Evobike.

Med en elcykel fra Evobike får du meget elcykel for pengene. Gør din hverdag lettere – uanset om det handler om at undgå trængsel i offentlig transport, sidde fast i lange bilkøer eller hente og aflevere børn i børnehaven, vil en elcykel fra Evobike gøre din hverdag lidt lettere.

 

Testvindende elcykler fremstillet i Portugal og designet i Norden

Elcykler fra Evobike er fremstillet i Portugal og designet i Norden og er flere gange blevet kåret til bedst i test. Med over 20 års erfaring fra cykelbranchen har vores udviklere designet elcykler, der ikke kun skal kunne holde til vores nordiske forhold, men også være både komfortable og sjove at cykle på. Takket være at vi ejer hele processen fra produktudvikling og indkøb til kundeservice og lagerpluk, kan vi tilbyde højkvalitets elcykler til en god pris – meget elcykel for pengene, helt enkelt. Fra vores lager i Norden sendes vores elcykler dagligt, året rundt. Vi har også en kundeservice, der er bemandet året rundt og er der for dig, hvis du har spørgsmål.

 

Tryg før, under og efter dit køb

Er det din første elcykel? Vi har samlet flere forskellige guider, der kan hjælpe dig før dit køb. Klik HER for at finde alle vores samlede tips og guider. Der finder du, ud over købsguider, også tips, der gør dit liv lettere med elcykel, når du først har fået din Evobike hjem.

 

En del af Nordbutiker AB

Evobike er en del af Nordbutiker AB. Nordbutiker er en e-handelsvirksomhed med hovedfokus på lette elektriske køretøjer såsom elcykler, el-løbehjul, elknallerter og elektriske promenadescootere. Vi driver flere webbutikker i Norden, hvor vi primært sælger vores egne mærker. Siden starten i 2006 har vi leveret elektriske køretøjer til over 200.000 tilfredse kunder i hele Norden.

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL