Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Spar 300 kr.

Cykelanhænger SunBee Tassen, til kæledyr V2 - Grøn/Sort

1.499 ,-

inkl. moms

1.799 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

SunBee Tassen er en fleksibel cykelanhænger til dig, der gerne vil tage deres kæledyr med på cykeltur! Cykeltraileren er ideel til dyr op til 25 kg og er nem at holde ren takket være en ekstra forstærket bund dækket af et rengøringsvenligt gummimateriale.

Design
SunBee Tass har et sporty og fleksibelt design og kan også foldes sammen for lettere opbevaring. Aluminiumsramme og fælge gør klapvognen let og rustfri. Cykeltraileren har luftindtag med oplukkelige net, der er tilgængelige både for og bag og en oplukkelig luge i taget. Perfekt til varme sommerdage med andre ord!

Ydeevne og brug
Der medfølger montering, som er permanent monteret inde i cyklens hjulmøtrik/quick release på baghjulet. Så er det nemt at tage klapvognen af til cyklen. Holderen er normalt også velegnet til elcykler med motor i baghjulet. Dette design inkluderer et drejeligt forhjul og håndtag, hvilket er perfekt, hvis du vil bruge klapvognen til at gå.

Bunden af cykeltraileren er ekstra forstærket og kan bære en vægt på op til 35 kg (vi anbefaler en maksimal vægt på 25 kg til kæledyr) og er dækket af et gummimateriale, der er let at pleje for nem rengøring.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL