Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Spar 3.000 kr.

Evobike Cargo Urban

19.999 ,-

inkl. moms

22.999 ,-

På lager

  • Du sparer3.000 kr.
  • Lättmanövrerad i högre hastigheter och kurvor
  • Plats för två barn
  • Tar mindre plats på vägar och lättare att förvara

Produktbeskrivelse

En fleksibel ladcykel, som er nem at komme rundt med i byen. At ladcyklen har to hjul giver desuden længere rækkevidde og gør det samtidig nemmere at cykle lidt hurtigere, hvilket er perfekt til hverdagspendlingen!

Design

Evobike Cargo Urban er en ladcykel designet til bymiljøet med unisex-stel. Det sortlakerede stel, læderdetaljerne og det træfarvede lad giver elcyklen et stilrent design. At ladcyklen kun har to hjul i stedet for tre giver et slankt look, der komplementerer designet godt. De brede dæk og det kraftige stel giver samtidig en følelse af robusthed.

LCD-displayet er pænt integreret i styret, og batteriet er placeret i bagagebæreren.

Ydelse og anvendelse

Cargo Urban passer bedst til dig, som er 160-190 cm høj. Maks. brugervægt er 160 kg, inkl. lastvægten i ladet. Ladet har plads til to børn, og på begge siddepladser er der sikkerhedsseler.

Gearsystemet fra Altus har otte gear, som du nemt kan skifte imellem med højre hånd. Bremsesystemet består af hydrauliske skivebremser for og bag, som giver sikker bremsning.

De to hjul gør ladcyklen nemmere at manøvrere rundt med end den klassiske trehjulede variant. Det giver dig også en længere rækkevidde, 45-60 km, da der er mindre friktion. Det er også nemmere at cykle lidt hurtigere med en tohjulet ladcykel, især i sving. De brede dæk sikrer samtidig høj kørekomfort.

Cargo Urban har et informativt og brugervenligt display på styret. Displayet viser blandt andet hastighed, triptæller og batteristatus. I USB-porten på displayet kan du også oplade din telefon!

Rækkevidde

Rækkevidden for elcykler er altid svær at angive, da den afhænger af en række forskellige faktorer. Det gælder især for ladcykler, da lastvægten kan variere mere end for en almindelig elcykel. For at give et omtrentligt billede har Cargo Urbans batteri normalt en rækkevidde på omkring 45-60 km.

Motor og batteri

Cargo Urban har en G020 motor fra Bafang , som er placeret i baghjulet. Motoren starter automatisk, når du træder i pedalerne og assisterer op til 25 km/t.

Batterikapaciteten er på 432 Wh, hvilket giver en rækkevidde på ca. 45-60 km, afhængigt af kørselsforhold og kørselsstil. Batteriet er placeret under bagagebæreren og kan nemt tages af cyklen, hvis du vil oplade batteriet et andet sted.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL