Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Pas på din elcykel om vinteren

Opbevar din cykel indendørs

Det er bedst for elcyklen, hvis den kan opbevares indendørs, hvor det er lidt varmt og behageligt. Sørg for, at cyklen er ren, tør og har en friskolieret kæde inden vinteropbevaring.

Batteri udendørs om vinteren?

Batteriet til elcyklen opbevares bedst i hverken for meget varme eller i kulde. Selv ved under ti grader anbefaler vi normalt at opbevare batteriet indendørs, hvis det ikke skal bruges i et stykke tid. Vidste du, at batteriet kan miste op til 20 procent af kapaciteten, når der er nul grader udenfor? Hvis elcyklen ikke opbevares i en opvarmet garage, anbefaler vi blot at tage batteriet af og opbevare det indendørs. Derudover er det klogt at sikre sig under opbevaring, at batteriet hverken er fuldt opladet eller afladet. Det optimale er, at batteriet er ladet til cirka det halve, så du skal muligvis oplade batteriet på et tidspunkt i løbet af opbevaring.

Så for at opsummere – opbevar batteriet til elcyklen tørt og varmt om vinteren og sørg for, at det er opladet til omkring 50 procent under opbevaring.

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL