Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Spar 500 kr.

Cykelanhænger Evobike Väddö

2.499 ,-

inkl. moms

2.999 ,-

På lager

  • Du sparer500 kr.
  • Praktisk cykelanhængere+klapvogn
  • Plads til to børn
  • Luftigt og behageligt rum

Produktbeskrivelse

Evobike Väddö er en praktisk cykelanhænger med plads til op til to børn, der også kan bruges som klapvogn. Klapvognspakke er inkluderet i prisen med to drejelige forhjul, perfekt til dem, der ønsker at cykle ind i "byen" og derefter gå blandt butikkerne.

Design

Evobike Väddö er en stor cykeltrailer i et sporty design. Cykeltraileren har en luftig og behagelig kabine med store vinduespartier, der giver masser af lys og har plads til et eller to børn. Fempunktsseler har komfortable komfortpuder, og begge sæder har sikkerhedssnaps.

Forruden kan foldes op til enten at bruge klapvognen åben eller med det medfølgende myggenet. Selv bagsiden af stoffet kan foldes sammen for at få en bedre luftstrøm gennem vognen på varme dage. På taget er der endnu en lukkeluge, der kan åbnes, dels til ventilation, men også så man kan kigge ned på børnene, når man går med klapvognen

Modellen følger naturligvis Transportstyrelsens anbefalinger, hvilket blandt andet betyder tydeligt synlige farver, reflekser bagpå og fempunktsseler.

Samlede dimensioner (LBH): 106 x 82 x 106 cm

Dimensioner foldet (LBH): 76 x 33 x 73 cm

Dimensioner pakningsplads:

Dybde 26 cm
Længde: 62 / 52 cm
Bredde 23 / 16 cm
Sæde til loft 60 cm

Ydeevne og brug

Det er hurtigt at omdanne cykeltraileren til en klapvogn, når det er nødvendigt, og klapvognen kan også foldes sammen på få sekunder for lettere opbevaring. På siden af klapvognen er der smart opbevaring af klapvognens hjul/fastgørelsesarm, så det bageste bagagerum kan bruges til pakning. Bag vognen er der et stort bagagerum samt lommer til f.eks. mobiltelefon og vandflaske. Anhængeren har justerbar dæmpning bagpå i tre trin, som du kan tilpasse til lastvægten.

Evobike Väddö er velegnet til to børn op til ca. 5 år eller en passagers totalvægt på 44 kg (2 x 22 kg). Det anbefales ikke at køre børn, der vejer over 22 kg, uanset om et eller to børn sidder i klapvognen, da risikoen for skrå belastninger derefter øges.

Evobike Väddö er vandresistent og kan modstå vand til en vis grad. Vi anbefaler, at du imprægnerer stoffet for at opnå større vandmodstand.

Rammen og fælgene er lavet af aluminium, hvilket giver lav vægt i kombination med rustbeskyttelse. Sidehjulene har en diameter på 20" og giver god rulle og god tilgængelighed selv under dårligere vejforhold. Cykeltraileren er også udstyret med støddæmpere (kan indstilles i tre positioner) for øget komfort.

Prisen på cykeltraileren inkluderer et beslag til din cykel, som er fastgjort inde i venstre hjulmøtrik (eller lynkobling) på cyklens baghjul. Holderen fungerer normalt selv på elcykler med en motor i bagnavet. Hvis du vil kunne skifte klapvognen mellem forskellige cykler, kan du købe ekstra beslag som tilbehør. Cykeltrailerens fastgørelsesarm, der er forbundet med din cykel, er udstyret med en sikkerhedsfjeder, så traileren ikke følger faldet, hvis din cykel skulle vælte.

Specifikationer

Reservedeler

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL