PRE-SEASON SALE

Køb her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Foldbar elcykel

Känslan av en fullstor elcykel! Evobike Travel är en hopfällbar elcykel med en hjuldiameter på 20 tum. Modellen är riktigt lättcyklad med cyklingskänsla som påminner mycket om en fullstor elcykel, och det tar inte lång tid innan man glömt bort att det är en kompakt hopfällbar elcykel man sitter på!

1 Produkter

Spar 3.000 kr.
EvoBike Travel - Sammenklappelig

EvoBike Travel - Sammenklappelig

Topplacering i flere test af elcykler! EvoBike Travel er en praktisk sammenklapp...

På lager

12.999 ,-
9.999 ,-
inkl. moms

Foldbar elcykel

Hvad er en foldbar elcykel?

En sammenklappelig elcykel har alle de praktiske egenskaber, som en almindelig elcykel har, med den ekstra egenskab, at den sammenklappelige elcykel netop er det, sammenklappelig. Det betyder, at du nemt kan folde din elcykel sammen og løfte den ind i bagagerummet på bilen, opbevare den i det trange garage, lægge den ind i nattogets bagageopbevaring eller under skrivebordet på kontoret.

Bærbarhed

Sammenklappelige elcykler kan nemt foldes sammen til en mere håndterbar størrelse, hvilket gør dem lette at bære med sig på offentlig transport, opbevare i bilen eller under et skrivebord på arbejdet.

Opbevaring

På grund af deres kompakte størrelse, når de er foldet sammen, er sammenklappelige elcykler lettere at opbevare i trange rum, som små lejligheder eller kontorer, sammenlignet med traditionelle cykler eller ikke-sammenklappelige elcykler.

Fleksibilitet

De tilbyder en kombination af pedal kraft og elektrisk assistance, hvilket gør dem til et fremragende alternativ for både motion og bekvemmelighed. Brugeren kan vælge at cykle manuelt, bruge den elektriske assistance til at gøre rejsen lettere, eller en kombination af begge.

Gennemgående mærkekomponenter

Vores sammenklappelige elcykler er udstyret med et 36V lithiumbatteri, der er integreret pænt i rammen. Dette giver et flot og slankt design samtidig med, at cyklen bliver meget stabil. Evobike Travel er udstyret med mærkekomponenter af gennemgående høj kvalitet, hvor elsystemet og drivpakken er i fokus. Motoren kommer fra mærket Bafang, og cellerne i lithiumbatteriet fra Samsung, hvilket sikrer høj driftssikkerhed og lang levetid.

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL