Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Spar 4.000 kr.

Trehjulet Elcykel Evobike Elegant

17.999 ,-

inkl. moms

21.999 ,-

På lager

  • Du sparer4.000 kr.
  • Trehjulet elcykel for ekstra stabilitet
  • Høj belastningskapacitet
  • Vedligeholdelsesfri og stærk elmotor

Produktbeskrivelse

Evobike Elegant er en robust trehjulet elcykel med høj lasteevne takket være rummelige kurve, der er både foran og bagpå. Med en 250 Watt hjælpemotor, tre gear og fodbremse er det den perfekte elcykel til dem, der gerne vil rundt med stil, men har brug for lidt hjælp til at holde balancen.

At cykle på en trehjulet cykel er noget anderledes end at cykle på en almindelig tohjulet cykel. Det kan derfor tage lidt tid og øvelse, før det føles naturligt og behageligt at bruge din nye trehjulede cykel. Vi plejer at sammenligne det med at lære at cykle igen. Læs gerne vores guide under tips og guides for at lære mere om dette!

Design

Evobike Elegant er en trehjulet elcykel i klassisk model med 24" hjulsdiameter. Modellen er en normal størrelse, hvilket gør den stabil samtidig med, at den ikke er lige så omfangsrig som mange større trehjulede cykler, og fungerer godt for personer mellem ca: 155- 195 cm Indgangshøjden er 25 cm.

Ydeevne og brug

Cyklen er udstyret med alt hvad du kan ønske dig for at få en god ydeevne kombineret med lang holdbarhed. I midten af styret er der et praktisk og kompakt OLED-display, der blandt andet viser information om strømtilstand, aktuel hastighed og batteristatus.

Evobike Elegant har et gearsystem med tre gearpositioner fra velkendte Shimano.

Omfang

Rækkevidden for elcykler er altid svært at specificere, fordi det afhænger af en række forskellige faktorer, især hvor meget du hjælper med at træde i pedalerne, og hvilken assistancetilstand du har valgt. For at give et omtrentligt billede plejer vi at angive rækkevidden til cirka 48 km for det lille batteri eller 64 km for det store batteri pr opladning af batteriet.

Motor og batteri

Evobike Elegant er udstyret med kvalitetskomponenter, det gælder ikke mindst motor og batteri. Den næsten vedligeholdelsesfrie elmotor med 250W effekt kommer fra det kendte kvalitetsmærke Ananda og er placeret i det forreste nav. Motorassistancen går ud, af sikkerhedsmæssige årsager, lidt tidligere end på en tohjulet elcykel, da trehjulede kan miste deres stabile fornemmelse ved høje hastigheder. Du vælger selv, hvor meget motorassistance du ønsker i fem niveauer via et tryk på en knap på styret.

Lithiumbatteriet fås i to valgbare størrelser, 432 Wh og 540 Wh.

Levering, returnering og betaling

Oplader og batteri medfølger.

Produktet leveres i æske, men er næsten klar til brug. Du skal kun rette styret og sætte sadlen i den rigtige højde. Levering sker normalt indenfor 2-5 dage hjem til dig med fri fragt.

Du har selvfølgelig 14 dages returret. Ved returnering skal varen returneres i væsentlig uændret stand. For ekstra sikkerhed tilbyder vi også åbent køb i op til 60 dage udover sædvanlig returret. Dette gælder ubrudt emballage.

Specifikationer

Reservedeler

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL