Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Købsguide elcykel

Fundere du på at købe en elcykel? Læs vores købsguide og bliv forberedt indenfor dit køb. Her har vi samlet vores bedste tips inden man køber en elcykel.

4. Batteri og rækkevide

Sammen med motoren er det batteriet, som påvirker, hvor lang rækkevidde en elcykel har. Der er selvfølgelig også en masse andre faktorer, der spiller ind, såsom underlag, dæktryk, og hvor kuperet terrænet er. På nogle af vores cykler er batteriet placeret under bagagebæreren, mens andre har batteriet monteret på stellet. For den som vil komme lidt længere pr. opladning så findes der kraftigere batterier at tilkøbe på de fleste af vores modeller. Valget gør du inde på vores hjemmeside når du har valgt model og farve på din cykel.

5. Gear

Der findes to forskellige slags gear: udvendige og indvendige. De udvendige systemer findes normalt på de lidt mere sporty elcykler og er kendetegnet ved, at der ses flere synlige drevklinger på baghjulet. Disse gearsystemer giver mulighed for stor forskel mellem laveste og højeste gear. Et populært gearsystem til dig, som cykler lidt længere strækninger.

6. Bremser

Bremserne er af naturlige årsager vigtige på en elcykel. Der findes forskellige typer bremser på elcykler, som alle har hver deres fordele. Fælgbremser er små klodser, som bremser direkte mod fælgen. Den mest almindelige type fælgbremser er såkaldte V-bremser. De findes oftest på almindelige cykler og er ikke særlig almindelige på elcykler. Blandt vores cykler er det kun vores sammenklappelige cykel Evobike Travel, som har fælgbremser. Skivebremser er effektive og fungerer godt i al slags vejr. Skivebremser kan være enten mekaniske (stålwirer) eller hydrauliske (olietryk). De hydrauliske bremser er betydeligt mere effektive og justeres af sig selv i takt med, at bremseklodserne slides, hvilket er praktisk. Fodbremse indebærer, at man bremser ved at træde bagud i pedalerne. Dette system er blevet grundigt testet gennem årene og findes på vores klassiske elcykler med lukkede gear.

1 Produkter

Spar 5.000 kr.
Evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dame

Evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dame

5/5 plus i Aftonbladets store elcykeltest!

På lager

16.999 ,-
11.999 ,-
inkl. moms

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL