Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Prøv cyklen hjemme

Vi hos Evobike.dk ønsker at du som kunde skal blive helt tilfreds med dit køb hos os. I normale butikker har du mulighed for begrænset at afprøve cyklen inden du skal beslutte dig. Bestiller du cyklen gennem en webshop har du altid fortrydelsesret hvis du ikke er tilfreds. Fortrydelsesretten indebærer at du "forsigtigt undersøger" din nye cykel. Vi vil gå længere end det. Det skal føles tryggere at købe din elcykel hos Evobike end ved din lokale butik!

 

 

En unik mulighed!

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at afprøve din nye elcykel i op til 14 dage. Vi er helt sikre på at du kommer til at blive glad for din Evobike elcykel. Derfor tør vi godt give dig muligheden for at teste cyklen på alle måder. Hvis du ikke er tilfreds med cyklen, så kan du returnere cyklen til os inden for fortrydelsesperioden, selv om cyklen er blevet tage i brug. Det eneste du som kunde skal betale for ved returneringen, er returfragten på 300 kr. for en tohjulet cykel, og 500 kr. for en trehjulet, og 700 kr. for en ladcykel. Ellers foretages der fuld refusion! 

 

 

Tilbuddet er underlagt følgende betingelser:Maximalt 50 km cykling

  • Der må maximalt være kørt 50 km.
  • Al emballage skal opbevares og cyklen skal returneres i original emballage. I mangel af original emballage faktureres et gebyr på 500 kr.
  • Cyklen må ikke beskadiges ud over normal slitage under cykelprøveturen.

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL