Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Spar 8.000 kr.

Evobike Cargo Pro

18.999 ,-

inkl. moms

26.999 ,-

Tilbage på lager 2024-07-23

  • Du sparer8.000 kr.
  • BEDST I TEST - Aftonbladets store test af eldrevne ladcykler
  • Plads til 4 børn
  • Lang levetid og høj ydeevne

Produktbeskrivelse

Evobike Cargo Pro er et must, hvis du er på udkig efter en elcykel med suveræn lasteevne, der kan rumme hele familien.

Design

Den elektriske ladcykel Evobike Cargo Pro er en velbygget elektrisk ladcykel med fine komponenter og et stilfuldt design. Designmæssigt er Evobike Cargo Pro slank for en elektrisk ladcykel at være, hvilket i høj grad skyldes, at batteriet er skjult under en af sædebænkene i ladet. Cyklen har et sortlakeret stel og detaljer i børstet aluminium og læder, som giver elcyklen et luksuriøst look. I ladet er der dobbeltsæder med plads til fire (!) børn, bagage eller kæledyr. Hvert sæde har en justerbar trepunktssele, og der er højdejusterbare sikkerhedsbøjler langs langsiderne.

Ydelse og anvendelse

Motoren starter automatisk, når du begynder at træde i pedalerne, og assisterer op til 25 km/t. Du vælger, hvor meget motoren skal hjælpe via en flot OLED-skærm på styret, som viser hastighed og triptæller. Det er også muligt at slukke helt for det elektriske drev, hvis man ønsker det, og cykle som en almindelig cykel.

Hovedrammen er fremstillet i aluminium, hvilket giver en lavere vægt og fremragende rustbeskyttelse. De fleste andre dele af Evobike Cargo Pro, såsom sadelpinden og krankarmene, er også fremstillet i aluminium. Aluminiumsfælgene er ekstra forstærkede med dobbelt bund og eger i rustfrit stål.

Gearsystemet er fra Shimano (Altus-modellen) og har otte gear. Bremsesystemet består af en skivebremse pr. hjul, hvoraf den ene har en parkeringsbremsefunktion, hvis cyklen parkeres i en hældning. Resultatet er en sikker og pålidelig bremsning i alle situationer.

Rækkevidde

Rækkevidden for elcykler er altid svær at angive, da den afhænger af en række faktorer, især hvor meget du hjælper med at træde i pedalerne, og hvilken assistancetilstand du vælger. For at give dig en grov idé, sætter vi normalt rækkevidden til omkring 40 km for det lille batteri eller 64 km for det store batteri pr. opladning.

Motor og batteri

Evobike Cargo Pro er udstyret med kvalitetskomponenter, ikke mindst motor og batteri. Den effektive børsteløse navmotor med en effekt på 250 W kommer fra det velkendte kvalitetsmærke Bafang og er placeret i baghjulet.

Litiumbatteriet fås i to valgbare størrelser, 432 Wh og 540 Wh. Batteriet kan oplades enten direkte på cyklen eller tages af, så det kan oplades et andet sted.

Andre oplysninger

Produktet leveres i en kasse direkte til din dør. Leveres 98 % samlet og kræver kun minimalt arbejde af dig. De sidste 2% indbefatter at sætte styret på plads, at justere sadlen, at kontrollere dæktrykket samt at oplade og montere batteriet på cyklen.

*Billederne svarer ikke helt til virkeligheden. Billederne viser et andet display end det, der følger med cyklen.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL