Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Pendling med elcykel

Hvordan er det at pendle med en elcykel fra evobike? Det er både praktisk og meget sjovt! Der er mange fordele ved at pendle med en elcykel. Vi har listet fem fordele ved at pendle med elcykel.


1. En elcykel er billig i drift

Investér i en elcykel og slip for parkeringsafgifter eller brændstofomkostninger. Du behøver ikke at lede efter parkeringspladser, risikere parkeringsbøder eller stresse mellem møder. Hop på din elcykel og træd af sted, hurtigt og smidigt. Husk at købe et godt lås til din elcykel.


2. Undgå lange bilkøer med elcykel

Trafikpropper er ikke et problem, når du pendler med en elcykel. Suse forbi på din elcykel, så behøver du ikke bekymre dig om at komme for sent til møder, hente børnene fra børnehaven eller træningen, fordi du er fanget i en stillestående bilkø.


3. Tag elcyklen - undgå trængsel i kollektiv trafik 

Tætpakkede tog, fyldte busser eller forsinkede og aflyste afgange er aldrig sjove. Måske kører bussen kun en gang hver anden time? Pendling med en elcykel betyder, at du slipper for at bekymre dig om trængsel eller problemer i kollektiv trafik.


4. Lange bakker er ikke noget problem 

Har tanken om at ankomme til arbejde svedig fået dig til at vælge at undlade at cykle? En lang bakke eller modvind er ikke noget problem, når du pendler med en elcykel, fordi elmotoren hjælper dig på vej. Du vil ikke blive lige så svedig og varm som på en traditionel cykel. Perfekt hvis du cykler til arbejde og ikke har mulighed for at tage et brusebad.


5. Elcykel - bedre for miljøet 

Gør en indsats for miljøet og lad bilen stå derhjemme. Ved at pendle med en elcykel udleder du færre skadelige gasser, som forurener miljøet. Desuden kommer du ud i frisk luft, noget som vi alle har gavn af!Fem hurtige tips til dig, der vil begynde at pendle med en elcykel:

1. Køb et godt lås, gerne et, der er forsikringsgodkendt.

2. Lad ikke batteriet sidde i elcyklen, når du ikke bruger den. Batteriet kan nemt tages af og bæres med.

3. En god cykelhjelm redder liv!

4. Tøj efter vejret - regn er ikke noget problem, hvis du er klædt ordentligt på.

5. Den rette elcykel til det rette formål: Overvej dine pendlerforhold og vælg den rigtige elcykel efter behov. Vi har en købsguide, der hjælper dig med at vælge rigtigt.

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL