Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Markedets bedste garantipakke!

Prøvekør i 14 dage!

Danmarks sikreste el cykel shop!

Spar 500 kr.

Cykelanhænger Evobike Yxlan Sort / Grå

2.499 ,-

inkl. moms

2.999 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Evobike Yxlan er en allround cykeltrailer/cykelanhænger der nemt kan skifte mellem klapvogn, løbevogn og cykeltrailer. Universal cykelholder, der passer til de fleste cykler, gør dette til en praktisk ledsager til din cykel!

Design

Her har du en allround cykeltrailer til livets forskellige håndværk! EvoBike Yxlan kan nemt omdannes fra klapvogn til vogn eller cykeltrailer. Du folder hytten hurtigt, så vognen passer ind i bilens bagagerum. For den bedste komfort er der polstret sæde og 5-punktssele til barnet og regntag samt tonede sideruder.

Her kan du laste i alt 26 kg (anbefales til børn på maksimalt 18 kg), og affjedringssystemet på bagakslen giver dig jævn og komfortabel kørsel hele vejen.

Modellen har en håndbremse på håndtaget, der også er justerbar. Parkeringsbremse er naturligvis inkluderet, og dækkene er 20" luftfyldte. Reflekser for god synlighed på hjul og vogne. Rammen er i aluminium, så den er let og robust.

Modellen følger naturligvis den svenske transportstyrelses anbefalinger, hvilket blandt andet betyder reflekser bagpå og i hjul og fempunktsseler.

Evobike Yxlan er vandresistent og kan modstå vand til en vis grad. Vi anbefaler, at du imprægnerer stoffet for at opnå større vandmodstand.

Mål monteret (LBH): 107 x 75 x 103 cm

Dimensioner foldet (LBH): 100 x 60 x 28 cm

Dimensioner pakningsplads:
Dybde 60 cm
Længde 20 cm
Bredde 50 cm
Sæde til loft 60 cm

Levering, returnering og betaling
EvoBike Yxlan leveres i papkasse direkte til døren. Levering sker normalt inden for 2-5 dage til dit hjem med gratis forsendelse.

Du har selvfølgelig 14 dages returret. Ved returnering skal varerne returneres i væsentlig uændret stand. For ekstra sikkerhed tilbyder vi også åbent køb i op til 60 dage ud over den sædvanlige returret. Dette gælder for uåbnet emballage.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Evobike

Evobikes elcykler er udviklet og designet på vores hovedkontor lige uden for Stockholm. Produktionen foregår hovedsageligt på vores fabrik i det smukke Aveiro i Portugal.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL